• Thorupstrand Røgeri facebook
  • Mail til Thorupstrand Røgeri
  • find vej til Thorupstrand Røgeri

Thorupstrand og os  

Smukke Thorupstrand har i mere end 1.000 år været rammen om et fascinerende og bæredygtigt kystfiskeri, hvor der fiskes med garn og snurrevod, så havets rigdom bevares, og hvor bådene fortsat bliver trukket op på stranden på gammeldags manér. Et helt igennem unikt fiskeri, der i dag dyrkes af 10-12 aktive kystbåde.

Samtidig udmærker fiskeriet sig ved, at fiskene landes på dagen, hvor de er fanget. Kutterne kommer altid hjem med fangsten, og tager således ikke på længere fangstrejser.

Det garanterer en 100 % friskfanget fisk, som udgør fundamentet hos Thorupstrand Røgeri.  

Thorupstrand Røgeri åbnede i december måned 2015 og kan i dag tilbyde et stort og varieret udvalg i kold- og varmrøgede fisk – blandt andet torsk, laks, rejer og i sæsonen; stenbider og torskerogn. Indimellem vil der også være røget lange, sej og kulmule.

Thorupstrand Røgeri er stiftet af Lisbeth, Bo og Jesper, der som søskende er vokset op i en rigtig fiskerfamilie i Thorupstrand.  Bo og Jesper har fisket ved Thorupstrand hele deres liv – først som medhjælpere hos deres far, og nu som selvstændige med båden HM94, der ejes af Jesper.

Hver dag, hele året – når det vindblæste Vesterhav tillader det – stævner de ud for at fange fisk. Nogle af dem ender samme dag på Thorupstrand Røgeri. Den gode smag – direkte fra havet…