Krabbekløer (Krabbe: Cancer pagurus)
Kløerne stammer fra taskekrabben, som er ganske almindelig i de danske farvande, dog mindre repræsenteret i kattegat.
I Danmark spises nærmest kun kløerne, men der går nok ikke længe før vi også spiser hele krabben – det har vores nordiske naboer gjort i en del år efterhånden.
Fangstmetode: Garn/tejner. I Thorupstrand fanges de kun i garn.
Oprindelse: Danmark
Fangstområde: Fao 27
Opbevaring: Hvis optøet eller delvis optøet, opbevares de ved +2ºC maks. +5ºC i højst 48 timer.
Holdbarhed: Hvis optøet eller delvis optøet under transporten opbevares de på køl fra +2ºC til maks. +5ºC i højst 48 timer efter modtagelsen.
Frysning: Kan fryses videre i op til 3 måneder, hvis de stadig er frosne ved modtagelsen. Det anbefales ikke at genfryse dem, hvis de er optøet eller delvis optøet under transporten.
NB: Produktbilledet reflekterer ikke nødvendigvis mængden. Evt. pynt medfølger ikke.
Rigtig god fornøjelse.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.