Torskefilet (Torsk: Gadus morhua)
Torsken er en hvidkødet fisk som fx. kuller og sej.
Den lever i de koldere farvande ved temperaturer på 2-10ºC. Den kan dog tåle temperaturer helt op til 20ºC, og helt ud til 600 meters dybde.
I Thorupstrand fanges torsken i sen efterår, vinter, og tidlig forår.
Produktet er benfri.
Fangstmetode: Garn/snurrevod/trawl. I Thorupstrand fanges de i garn og snurrevod
Fangstområde: Fao 27
Holdbarhed: Hvis optøet eller delvis optøet under transporten opbevares de fra +2ºC til maks. +5ºC i højst 48 timer efter modtagelsen. Tilberedt kan de holde i op til 5 dage på køl.
Frysning: De kan fryses videre i op til 3 måneder, hvis de stadig er frosne ved modtagelsen. Det anbefales ikke at genfryse dem, hvis de er optøet eller delvist optøet under transporten.
NB: Produktbilledet reflekterer ikke nødvendigvis mængden. Evt. pynt medfølger ikke.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.