Torskefilet (Torsk: Gadus morhua)
Torsken er en hvidkødet fisk som fx. kuller og sej.
Den lever i de koldere farvande ved temperaturer på 2-10ºC. Den kan dog tåle temperaturer helt op til 20ºC, og helt ud til 600 meters dybde.
I Thorupstrand fanges torsken i sen efterår, vinter, og tidlig forår.
Produktet er benfri.
Fangstmetode: Garn/snurrevod/trawl. I Thorupstrand fanges de i garn og snurrevod
Fangstområde: Fao 27
Holdbarhed: 2 dage fra modtagelsen. Opbevares på køl fra +2ºC til maks. +5ºC.
Frysning: Kan opbevares i fryseren i op til 3 måneder i fryseegnet emballage.
NB: Produktbilledet reflekterer ikke nødvendigvis mængden. Evt. pynt medfølger ikke.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.